maanantai 24. marraskuuta 2008

Turhaa intoilua, kovaa yritystä.

Olen kyllä näköjään kova julistamaan kaikenlaisia vallankumouksia ja uusia ajanjaksoja saamatta kuitenkaan loppujen lopuksi mitään aikaan. Yritys oli hyvä kymmenen siihen asti, kunnes Jussi palasi kahden viikon mittaiselta lomareissultaan. Olin niin säälittävä otus koko tuon kaksiviikkoa (pientä riippuvuutta ilmassa?), että liimauduin poikaan kiinni heti kun vain oli mahdollista... Blogin siis jäädessä armottomasti kakkoseksi. Kun pientä riippuvuuden helpottumista oli luvassa, piti minun käydä "stressaamaan" koulumme perinnejuhlasta, jossa tuli laulettua Kaija Koon Tinakenkätyttö bändin kera. Hauskaa oli! Nyt taas painaa koeviikko päälle, tosin suht löysä sellainen. Enkku ja yhteiskuntaoppi on jo tehty, edessä on vielä biologia ällöttävine solu- ja perinnöllisyysjuttuineen. Yäk.


Talvi tuli! Lunta on tullut hirvittävästi, ulkona on paljon valoisampaa ja kaikki on jotenkin kivempaa. Ulkona on hauskempi olla, kun ei tarvitse hillua vesisateessa, ja sisällä kaikki tuntuu jotenkin lämpöisemmältä valkoisen vaipan peittäessä ulkona maata. Kynttilöiden suurkulutus alkoi sillä sekunnilla kun ensimmäiset hiutaleet leijailivat maahan. Ei kynttilöitä voi vesisateella polttaa!


Ahdistusta tuo jo kaksi kuukautta kestänyt shoppailulakko. Olo kirkastuu kuitenkin kummasti kun kurkkaa pankkitilin saldoa, joka minun mittapuussani on huima. Lisäksi intoa tuo Jussin ihana äippä joka ottaa milloin mitäkin kivaa vaatetta erilleen minua varten. Nytkin olisi parit talvikengät katsastettavina, toivotaan että ne eivät olisi minun 36-kokoiselle jalalleni aivan liian isot. Tyypillistä olisi, että olisin saamassa jotkut käsittämättömän ihanat kengät - jotka olisivat aivan liian suuret. Ehhh.


Viikonloppu meni siskon luona hyvän ruuan ja maailman söpöimmän siskontytön touhuja seuratessa. Pikkuinen on aivan ihastunut Jussiin, huomasin kyllä ettei meillä tule tulevaisuudessa ongelmaa, jos lapsia hankitaan. =) Ulkoilua, syömistä, söpöilyä, saunaa - oli kyllä tositositosi mukavat kaksi päivää, tätä lisää! Jonkinlainen joulufiilis heräsi kun oli melkein koko suku koolla.


Lisää tekstiä tulossa kuvien kera keskiviikon jälkeen, kun voi taas pukeutua muuhunkin kuin koeviikon rönttävaatteisiin!

6 kommenttia:

kullanmuru kirjoitti...

Hui, kahdenkuukauden shoppailulakko ei todellakaan kuullosta kivalta! :S

mandy kirjoitti...

Juu, sitä se ei olekaan. Ja kun vielä pitäisi pitkittää... No, lakkoilusta ansioituva palkinto on sen verran kova houkutin että kyllä kannattaa. =)

Lotta kirjoitti...

oot ihana muru<3 siulla on tosi hieno blogi ja taidanpa suositella Rehtori Luukkosellekkin tämä varsin kultturellia sivustoa :)

mandy kirjoitti...

Jos nyt kuitenkin jättäisit väliin, kultaseni.

Anonyymi kirjoitti...

SÄÄ OOT PALANNU RAKASTAN SUA oli ikävä<3 itte oot hassu. No täsä mietin jo mitä pakkailen meen kolmeks viikoks Thaimaasee :) nii murun kanssa vietän aikaa kokoajan ku see on niinku sää ja on ihan kokoajan mussa kiinni ja viimeyö yllätin sen nii et se itki onnesta melkee koko yön :D<3 mitä sulle mun kakkosmuru?<3 :)

Anonyymi kirjoitti...

JA NII wanhojen treenit alko ja oon ihan apuapua :D ku mul on ranne vielki paketis tai siis sitees