torstai 17. heinäkuuta 2008

SUMMERTIME

Heya maailma. Jutskailtiin Jonnan kanssa, ja jutskailun lopputulokseksi saimme sen että meikätyttö jatkaa tätä blogia yksikseen. Kiitokset Jonnalle siis hurjan monesta kivasta tekstistä, ne jääköön muistoksi tyttösestä.

Nytpäs siis oleskelen Jussin kanssa Tampereella siskoni ja poikakaverinsa luona. Mahtava paikka tää manse, tänne tuun kyllä ehdottoman mielelläni opiskelemaan parin vuoden päästä. Ollaan oikea porvariperhe poitsun kanssa. Edessä välkkyy Siemensin huge taulutelkkari (...no, ei niin iso kun Jussin kotona ;D), kuunnellaan Jussin kanssa sen Apple iPod Touchilla uukakkosta ja meitsi datailee tällä miniläppärillä. Luksusta!

Tänään kävimme kaupungilla shoppailees, kuvia myöhemmin. Meinaan että niitä kumminkin tulee huomenna lisää. Ja ylihuomenna. Ja silleesti. :D Isi, kyl mie toin kaks euroo kotia takas, ehehehe...

Mahtavaa kun kaikki on niin lähellä. Pyörässä pääsee keskustaan parissa minuutissa, ja muutenkin on hurjan helppoa fillaroida/kävellä joka paikkaan. Sisko ja Jussi saivat nauraa kun meitsi lähti ihan rinta rottingilla ostamaan SIWASTA jätskiä. Loistavan suuntavaiston omaavana yksilönä hahmotin tietenkin suunnat väärin ja päädyin LIDLiin. Pelottava kauppa muuten, siellä on vartijoita ja kaikkee. Hrr. No, saatiin kumminkin jätskit, tosin unohin ostaa siskonne limpparia. Ah miten paras oonkaan.



Lisää juttua lähipäivinä, kuvilla höystettynä. ;>

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Eihän toi oo vielä porvarimeininkiä nähnykkää tulisit mun luo ;D mää muutan varmaa Hesaan joskus :)